book cover

Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej

Milewska, Mariola, Prączko, Anna Autor, Stasiak, Andrzej Autor, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne

Year of publication: copyright 2017.

Gastronomia, Turystyka kulinarna, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Milewska, Mariola
Prączko, Anna Autor
Stasiak, Andrzej Autor
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Title
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej
ISBN
978-83-208-2274-8 : zł 64,90
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Year of publication
copyright 2017.
Issue number
Wydanie 2. zmienione.
Volume
404 strony :
Dimensions
24 cm.
UDC
(07)
338.48-6:641/642(438)
64
Object passwords
Gastronomia
Turystyka kulinarna
Podręcznik
Additional information
Bibliografia, netografia na stronach 390-404. Bibliografia, netografia na stronach 390-404.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
020
%a 9788320822748
080
%a (07)
080
%a 338.48-6:641/642(438)
080
%a 64
100
%a Milewska, Mariola
245
%a Podstawy gastronomii : %b od żywności do turystyki kulinarnej /
250
%a Wydanie 2. zmienione.
260
%a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, %c copyright 2017.
300
%a 404 strony : %b ilustracje, fotografie, wykresy ;%b ilustracje, fotografie, wykresy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia na stronach 390-404.%a Bibliografia, netografia na stronach 390-404.
521
%a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650
%a Gastronomia
650
%a Turystyka kulinarna
655
%a Podręcznik
700
%a Prączko, Anna %e Autor
700
%a Stasiak, Andrzej %e Autor
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
920
%a 978-83-208-2274-8 : zł 64,90

Available items

1.
Accession: I-K-011077-CD
Signature: 64
Status: To the reading room only

Most often borrowed