Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Title
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej
ISBN
978-83-208-2274-8 : zł 64,90
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Year of publication
copyright 2017.
Issue number
Wydanie 2. zmienione.
Object passwords
Gastronomia
Additional information
Bibliografia, netografia na stronach 390-404. Bibliografia, netografia na stronach 390-404.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
080
%a 338.48-6:641/642(438)
245
%a Podstawy gastronomii :
%b od żywności do turystyki kulinarnej /
250
%a Wydanie 2. zmienione.
260
%a Warszawa :
%b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
%c copyright 2017.
300
%a 404 strony :
%b ilustracje, fotografie, wykresy ;%b ilustracje, fotografie, wykresy ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia na stronach 390-404.%a Bibliografia, netografia na stronach 390-404.
521
%a Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650
%a Turystyka kulinarna
700
%a Prączko, Anna
%e Autor
700
%a Stasiak, Andrzej
%e Autor
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
920
%a 978-83-208-2274-8 : zł 64,90